Om oss

Fabian Brekke

Daglig Leder

+47 994 20 779
fb@hvavo.no

Fabian K.W. Brekke er født i 1997 og bosatt på Jessheim. Han har erfaring fra salg av mobilteknologi og tilbehør. Han studerer nå mot en bachelorgrad i Entreprenørskap og Økonomi ved Handelshøyskolen BI.

Kristian Pedersen

Utvikler

+47 950 00 675
kp@hvavo.no

Kristian Pedersen er født i 1995 og bosatt i Gjerdrum. Han har erfaring med salg av mobilteknologi / datamaskiner og tilbehør, samt drift av it systemer. Våren 2017 fullførte han en bachelorgrad i Anvendt datateknologi ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Hvavo AS

Hvavo er IT selskap stiftet av Kristian og Fabian våren 2018 med mål om å tilby rådgivning, salg og utvikling av web og applikasjons produkter til bedrifter og privatpersoner. Vi har så sett behov for å levere flere tjenester som er knyttet til orginal produktet, vi valgte derfor høsten 2018 å inkludere grafisk design i vår produktportefølje.

Vi tilbyr nå rådgivning, utvikling, grafisk design og drift for mobil og webapplikasjoner. Vi jobber hånd i hånd med deg som kunde for å levere et produkt både du og vi er stolte av å presentere. Produktet vil alltid leveres klart til bruk og du får hjelp av våre fleksible medarbeidere om du senere ønsker oppdateringer eller endringer.

Du kan se noen av våre ferdige prosjekter her.

Copyright 2019 Hvavo AS